LENA MI I „NIČIM IZAZVAN“ URADILI PESMU „MESTO KRAJ TEBE“ – JAGODINKA OSVAJA!

0

Milena Nestorović (27) iz Jagodine, umetničkog imena LENA MI, izbacila je svoj prvi singl „Mesto kraj tebe“. Muziku su radili sjajni momci iz sastava „Ničim izazvan“.

8„Pre malo više od godinu dana imala sam ljubavni krah pa me je to podstaklo da uradim nešto dobro za sebe. Odavno maštam da izbacim svoj singl, iako se godinama bavim muzikom, nisam snimila nešto svoje. Privatno slušam „Ničim izazvan“ i rešila sam da ih kontaktiram, zašto da ne. Napišem im poruku na fejsu, bez ikakve preporuke, bez mnogo očekivanja da će mi se javiti. Međutim, oni brzo odgovore. Našli smo se u jednom kafiću, moram reći da su Boris Bakalov i Bojan Gluvajić veliki profesionalci i zaista sjajni. Rekla sam im da hoću pesmu koja je mešavina popa, roka i džeza…par meseci sam čekala na demo verziju ali čim sam prve taktove čula, znala sam da je to TO“, priča Milena – Lena Mi koja je proteklog vikenda boravila u Jagodini.

Lena Mi radi u Beogradu kao inženjer organizacionih nauka, a vikendom je do skoro pevala u „Čorba kafeu“, sada je u jednom restoranu u Zemunu.

„Početkom marta dobila sam finalnu verziju pesme, a zatim u studiu u Vrbasu gde oni snimaju, završila pesmu. Bojala sam se kako će ispasti jer sam noć pre toga do jutra radila. Srećom dobro je ispalo. Pesma ima dosta teksta a mali je takt, pa smo jedan deo vraćali hiljadu puta. Ali zaista smo se našli. Oduševili su me. Sa nama je radio poznati Robert Telčer (Partibrejkersi, Veliki Prezir)“ dodaje Milena.7

Zanimljivo je da je Milena godinama štedela bez jasne ideje u šta će tačno uložiti novac, ali je znala da će to imati veze s muzikom.

„Muzika je moj san koji ja živim. Uvek sam maštala da uradim svoju pesmu, što kaže Vida Pavlović „Ostala je jedna pesma da se pamti jedna žena, ostala je pesma njena“ priča Lena Mi uz osmeh i dodaje „spot je radio čovek koji inače radi spotove za „Ničim izazvan“. U spotu igra kapuerista koji je takođe izazvao veliku pažnju. On pleše salsu i kapuero. Spot je sjajan i obožavam ga.

Milena je završila osnovnu muzičku školu „Vladimir Đorđević“ u Jagodini a zatim srednju muzičku školu u Kragujevcu i „Stanković“ u Zemunu. Prve ambicije bile su vezane za klasičnu muziku, inače na odseku za solo pevanje.

„Kaže se „Per aspera ad astra“ a kod mene je to išlo obrnuto. Zapravo, od Kolarca gde sam prvi put nastupala do kafane, restorana gde pevam sa bendom. Međutim, ne mogu da kažem da nisam zadovoljna. I sada radim sa jagodinkim bendom „Black and white“. Volim spoj roka i klasičnog pevanja, zbog čega sam i upisala solo pevanje“

4

Lena Mi pevala je i u jagodinskim klubovima. Njena pesma „Mesto kraj tebe“ i saradnja sa bendom „Ničim izazvan“ pokazuje da Jagodina ima čime da se ponosi i da je dobila pevačicu pred kojom je lepa karijera. Uživajte u njenom spotu, fantastičan je!

Anita Mitrović

1

NAJSKUPLJA PESMA U KAFANI – OSTALA JE JEDNA PESME

Milena kaže da je u kafani najskuplja pesma „Ostala je jedna pesma“ „Bela Ciganka“ „Šta će ti pevačica“.

„Ja nikada nisma imala probleme u kafani, radim s muškarcima i sa njima je sve jasno. Sve ima svoje, i Kolarac i kafana…sve je to veliko iskustvo. Ja ću ostati u muzici. Nadam se da ću uraditi još pesama, idemo dalje“ smeje se Lena Mi.

LENA MI KOD TAŠE I NAĐE

Milena Nestorović gost je i emisije „Mala centrala“ koja će biti emitovana u petak 25.septembra. Pričaće o uspehu i snovima. Emisija snimana u kafeu „Dnevna soba“.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime