„KAUBOJI“ KOKANA MLADENOVIĆA U SVILAJNCU

0

U četvrtak 22.12. u 20 sati u sali Centra za kulturu u Svilajncu, biće izvedena predstava Narodnog pozorišta Kikinda „Kauboji“ u režiji Kokana Mladenovića.

Tekst: Saša Anočić
Igraju: Emina Elor, Marko Gvero, Đorđe Marković, Nikola Joksimović, Branislav Knežević, Miljan Davidović, Gordana Rauški, Branislav Čubrilo, Slavoljub Matić i Tanja Markov.
NARODNO POZORIŠTE, KIKINDA.
„Saša Anočić napisao je priču o ljudima sa društvene margine koji bivaju izabrani za rad na jednoj vestern predstavi. Ono što paralelno pratimo, jeste njihov razvoj od uplašenih, neostvarenih i isfrustriranih ljudi, do osoba koje trujumfalno staju na scenu i uzimaju učešće u jednoj veličanstvenoj predstavi. Očekujem da će taj razvoj doneti mnogo smeha, ali i po koju suzu“­ kaže Mladenović.
U predstavi igra Emina Elor, prvakinja novosadskog pozorišta Ujvideki sinhaz, dobitnica Sterijine nagrade, poznata široj javnosti i po tome što je samo nedelju dana pred premijeru „Koštane“ u režiji Kokana Mladenovića u Tivtu, zamenila Božu Vreća i briljantno odigrala ulogu Koštane.
Ulaznice u prodaji.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime