JAGODINSKA PINKOVA ZVEZDICA:GOCA I MILAN SU NAJSTROŽI

0

Desetogodišnja Katarina Mrdak koja je ispala iz daljeg takmičenja ,,Pinkove zvezdice,, je Jagodinka, učenica IV/2 OŠ ,,17.oktobar,,. Ona je simpatije publike pokupila izvodeći pesme ali i svojom osetljivošću, pošto je na kraju emisije bila neutešna

3

Katarina Mrdak je na žalost ispala iz daljeg takmičenja ,,Pinkove zvezdice,, ali danas, gotovo 20 dana posle snimanja emisije, osmeh joj ne silazi sa lica.

,,Mnogo sam bila tužna, zato sam toliko plakala i kad pomislim na sve to, opet sam tužna. Ali nisam odustala, povratila sam snagu i hoću da se borim i sledeće godine. Najstroži su Goca Tržan i Milan Stanković. Goca je lepa a Milan ne pokazuje ništa na licu, nema nikakvu emociju i to me je zbunjivalo kada sam ga gledala. Sada ću ipak da se spremam ozbiljnije za to takmičenje, jer sam shvatila da su sve devojčice u nekoj pevačkoj grupi. Ja idem u Muzičku školu ,,Vladimir Đorđević,, u Jagodini ali uzeću i časove pevanja, kaže Katarina.

5

Katarina je nasledila lep glas od majke Ivane. Inače, njen brat nlizanac Lazar takođe pohađa muzičku školu a svira harmoniku.

,,Oduševljena sam Ivanom iz Negativa i Markom Konom koji su nas preko dana spremali i radili sa nama. Oni su mi rekli da je moje pevanje pravilno, međutim kasnije sam na sceni imala tremu. Nikada nisma bila pred takvim reflektorima. Stekla sam drugarice, posebno su mi drage Nikolina i Magdalena, kaže Kaća.

 

Njeni drugari tvz Maloparkovci je podržavaju i navijali su za nju. U školi Katarina rado peva drugovima iz odeljenja.

1

,,Kaća je imala tremu, bila je zbunjena, na sceni je bila nesigurnija nego na vežbama. Međutim, mi smo na nju ponosni. Ovo iskustvo za nju jeste bilo po malo traumatično, ali i dragoceno, jer videla je da je borba potrebna za uspeh. I vežba. Bila je neutešna i dugo posle emisije, nije uspela ni izjavu da da.  Trenutno tražimo profesora pevanja. Biće sve u redu, idemo dalje, kaže njena majka Ivana.

4

Novi muzički šou „Pinkove zvezdice“ počeo je sa emitovanjem prošlog petka, a takmiče se mladi kandidati do 15 godina. Dalje  su prošli: Magdalena Vračić, Lena Stamenković, Veljko Krivokapić, Jana Paunović, Jovana Janković, Milica Ilić, Nejaz Ramčevski, Milica Mamontov, Ana Kuzmanović, Sonja Marković, Ognjen Repanović i Milena Kostić.

P

Prethodni tekstUMESTO CECE – LEPA LUKIĆ PEVA MATURANTIMA
Sledeći tekstPRODAO PUTINU DVA KREVETA PA DOŠAO KOD PALME

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime