DETEKTIV: JAGODINCI VODE DVOSTRUKE ŽIVOTE! NAJSKUPLJA USLUGA – SNIMANJE SEXA PRELJUBNIKA!

2

U Jagodini postoji detektivska agencija, ne znam da li znate… Jedan od detektiva koji je želeo da ostane anoniman zbog prirode posla, a koga ćemo ovde zvati „Tragač“ pristao je da odgovori na pitanja Infocentrale. Odgovori su zanimljivi…

Na koliko ste slučajeva u Jagodini radili?

detektv 2– Ja sam lično radio na 15 slučajeva u poslednja dva meseca, većinom u Pomoravlju, ne strogo u Jagodini. Radili smo pronevere novca, krađe, pratili smo decu roditeljima koji sumnjaju na loše društvo, alkoholizam ili narkotike. Bilo je i preljuba. U poslednje vreme sve je više slučajeva utvrđivanja očinstva. Imali smo situacije da član porodice prepiše imovinu nekom potpuno nepoznatom detetu i onda nas porodica angažuje da ispitamo ko je to dete. Sarađujemo sa ustanovama koje su potrebne u ovakvim slučajevima. Upravo radim na slučaju utvrđivanja očinstva u Ćupriji.

Da li Jagodinci varaju supružnike?

-Da. Ima preljube. Više je muškaraca koji varaju i uopšte su muškarci više upleteni u niti dvostrukih života. Imao sam slučaj praćenja osobe tj utvrđivanja da li je određena osoba u nekom objektu. Morao sam da se prerušim u vodoinstalatera. Znao sam da se radi o preljubi ali nisam znao detalje, jer mi, detetktivi to ne moramo da znamo. Svako ima neki svoj zadatak, glavnom čoveku se javlja sve. Bilo je dosta slučajeva u kojima se ispostavilo da prevare nema. Ljubomora je najčešći povod i emocija koja najčešće pokreće ljude da nas kontaktiraju. Osim ljubomore, tu su sumnja i strah.

Da li pratite i „radite“ političare?mister-x-jpg

Ne. Političare rade i prate druge službe.

Da li radite fizičko obezbeđenje?

-Da. Imali smo slučajeve da nas angažuju da pored obezbeđenja neke poznate ličnosti koja dolazi u Jagodinu, i mi obezbeđujemo. Ali imali smo  nešto zanimljivije, a to je obezbeđenje svadbe. Angažovao nas je jedan pomoravski domaćin koji je pravio veliku svadbu i koji je očekivao pucnjavu i gužvu na svadbi. Postavili smo svoje ljude kao konobare, poslužitelje, dalje rođake…sprečili smo posle ponoći ozbiljnu tuču.

Koje su usluge najskuplje?

– Cene, u zavisnosti od slučaja kreću se od 150 evra pa do par hiljada. Sve zavisi od toga koliko je ljudi uključeno u priču. Među najskuplje usluge spada snimanje seksa preljubnika.

Da li su Vaši podaci nekada izazvali negativne situacije i da li u Vasem poslu postoji moralna dilema?

-Da. Lično sam bio u situaciji da pratim jednog od supružnika i fotografisao ga sa ljubavnicom. Te fotografije su iskorišćene za osvetu prve ljubavnice koja je pošto je ostavljena, fotografije poslala ženi. Mi sami procenjujemo slučaj. Ne radimo nešto što će drugome da nanese zlo, ukoliko za to znamo. Imali smo slučaj kada se dvoje razvedu pa posle nekog vremena odluče da ponovo žive zajedno i jedan, pod sumnjom da li drugi bivši supružnik sada ima nekog, angažuje nas da to proverimo.

Da li podmićujete državne službe da vam daju analize, podatke, brojeve…

Sarađujemo, da. U Srbiji ima mnogo podmitiljivih pojedinaca. Skoro smo imali slučaj kada je policijski inspektor bio umešan u situaciju sa jednim restoranom, ne bih da iznosim detalje, ali u ceo slučaj se umešala i Unutrašnja kontrola. Uhvatila ga je na licu mesta. Mi smo obezbeđivali objekat.

„Tragač“ kaže da u svakom većem gradu postoji detektivska agencija i da je to uobičajena stvar. Ova detektivska agencija ima licencu za rad.

S.I.

 

2 KOMENTARA

  1. Hteo sam da izdam lokal pizzeriju sa opremom coveku koga znam iz sela Sladaja ,tacnije od momenta kad je dosao da pita za lokal od tada ga znam dao sam mu kljuc da sredi pizzeriju imao je kljuc i od magacina i jedne noci mi je ukrao agregat iz magacina koji sada vredi oko 1000evra nema tragova obijanja i od tog dana ne dolazi vise ima vec 20 dana cujemo se ponekad telefonom vise puta se ne javlja jel mozete da mi pomogneta da pronadjem agregat i koliko kojstaju vase usluge

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime