DEO PUTA KA NIŠU ZATVOREN!

0

Uprava granične policije saopštila je da su zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima od 15 – 30 minuta i da se popodne očekuje pojačan priliv vozila.

Uprava precizira da očekuje pojačan priliv vozila u prvim popodnevnim satima, kao i ukupan saobraćaj, posebno na prilazima većim gradskim centrima što može biti uzrok formiranja kolona i usporene vožnje, ali i zadržavanja na naplatnim rampama.

Od 30.marta počela je popravka mosta preko reke Belice, na auto -putu E-75 između Batočine i Jagodine u smeru Niš – Beograd, pa je zatvorena leva kolovozna traka auto – puta, dok će se na desnoj traci u zoni mosta saobraćaj obavljati dvosmerno.

Na delu auto – puta Niš – Leskovac – Vranje u neposrednoj blizini mosta na Južnoj Moravi, u blizini naselja „Džep“ u smeru ka Vranju, saobraćaj je preusmeren na levu traku auto – puta i obavlja se uz semaforsku signalizaciju.

Na delu auto – puta Beograd – Niš kod Aleksinačkog Bujmira, zbog klizišta je zatvoren smer puta ka Nišu i saobraćaj se u dužini od oko 700 metara obavlja dvosmerno stranom auto puta ka Nišu.

Zbog izgradnje Koridora 10 na delu auto-puta kod Grdelice, saobraćaj je usmeren na novoizgrađenu deonicu paralelnog puta koji vodi do „Sarajevskog mosta“ na Južnoj Moravi.

U okviru radova na Koridoru 10, između Vladičinog Hana i Vranja na deonici kod mesta Gramađe, aktuelna je devijacija u dužini od oko osam kilometara i saobraćaj se na ovom delu preusmerava kroz naseljeno mesto.

Od sutra počinju radovi prve fazi rehabilitacije dela auto-puta na deonici Mali Požarevac – Ralja na desnoj traci auto-puta i doćiće do izmene režima saobraćaja na toj deonici, pa će biti zatvorena na strana puta u smeru Beograd – Niš.

Od sutra je na snazi izmena režima saobraćaja na delu magistralnog puta na mosti preko kanala Dunav – Tisa – Dunav, kod Lalića i tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati jednom kolovoznom trakom.

Usled pojave klizišta došlo je do izmene saobraćaja na deonica puta Petrovaradin – Irig, u smeru kretanja Irig – Petrovaradin gde je za saobraćaj zatvorena preticajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom trakom.

U zoni Beograda, zbog radova na izgradnji nove petlje „Zrenjanin“ na državom putu Prvog B reda na deonici Borča – Kovilovo došlo je do izmene saobraćaja koji je preusmeren na novoizgrađenu traku kojom se saobraćaj obavlja dvosmerno.

B92

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime