BRAČNIM PAROVIMA KOJI ŽELE DA ŽIVE NA SELU – OD DRŽAVE MILION DINARA!

7

Ako imate manje od 40 godina, u brak ste i želite da živite na selu, ovo je pravi konkurs za vas!

selo 2

Sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Autonomne pokrajine Vojvodine Miroslav Vasin najavio je da će 6. novembra 2014. godine biti objavljen novi konkurs za stambeno zbrinjavanje mladih bračnih parova kroz kupovinu kuća na selu.

Vasin je u Jutranjem programu RTV rekao da će u tom pogledu za sredstva koja obezbeđuje Pokrajina moći da konkurišu mladi bračni parovi, do 40 godina. Dodao je da će Pokrajina participirati sa milion dinara za pojedinačnu kupovinu kuće na selu.

Prema njegovim rečima, do kraja godine iz pokrajinskog fonda za ove namene opredeljeno je 40 miliona dinara, što znači da bi time moglo da se pomogne pri kupovini najmanje 40 seoskih kuća do kraja godine, dok bi u narednoj godini to mogao biti i veći fond.

„Mladi bračni koji pronađe odgovarajuću kuću u nekoj seoskoj sredini, može da se prijavi na konkurs i dobije sredstva od Pokrajine u iznosu do milion dinara od Pokrajine za tu kupovinu“, pojasnio je Vasin.

Dodao je da je uslov za učestvovanje na konkursu da podnosioci zahteva nemaju nekretnine, kao i to da narednih deset godina žive u kući koju na ovaj način kupe. Prednost će, kako je naveo, imati bračni parovi s decom.

Izvor: RTV

7 KOMENTARA

  1. sve je to super ali nigde ne mogu da nadjem gde se konkuriše. Konkurs je otvoren do 14og a sutra je državni praznik i niko ne radi. Znači niko neće stići da pribavi potrebnu dokumentaciju sem naravno onih koji su imali sve informacije pre nego što je išta objavljeno vezano za ovaj konkurs.
    Svaka čast na pomoći 😛

  2. ovo je totalna glupost,zasto samo do 40 godina.ja na primer imam 42 i nemogu da konkurisem.trebalo je staviti ‘porodice koje imaju zelju da zive na selu ‘a ne mladi bracni parovi.

  3. vidim da se ceka neko odobrenje od moderatora koji ce da odobri ili ne odobri necije pitanje ili odgovor pa lepo ALO MODERATORE KO TI BIO ILI STA KO CE ZNATI MOZDA NISI LJUDSKO BICE JEBEM LI GA GDE SE KONKURISE ZA VO ZIVOT NA SELU ILI KOME DA SE COVEK OBRATI ???

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime