U PARALIJU OTPUTOVALO 350 PRIVREDNIKA, MEDICINARA, SVEŠTENIKA

0

U organizaciji Skupštine grada, sinoć je autobusima za Paraliju u Grčkoj otputovalo 350 jagodinskih privrednika, političara, medicinara, vaspitača, sveštenika, studenata, penzionera, golubara…

Palma vodi 350 Jagodinaca u Paraliju: I ove godine Jedinstvena Srbija otvara kancelariju u ovom grčkom letovalištu

Političko – privredna delagacija će imati niz aktivnosti u gradu Katarini, čiji je Marković počasni građanin, i Solunu, odnosno u oblasti Pieria i centralne Makadonija.

– Troškove boravka pokrivaju donatori, ni jedan dinar iz budžeta grada neće biti potrošen na ovo putovanje – istakao je Marković.

On je dodao da će medicinari posetiti Bolnicu u Katarini, zaposleni predškolskih ustanova nekoliko vrtića, sveštenici crkve i manastire u ovom delu Grčke.

Marković je naveo da će tih dana u Paraliji, najposećenijem letovalištu u oblasti Pirea, pod Olimpom, četvrtu godinu biti otvorena kancelarija Jedinstvene Srbije, „koja nema politički značaj, već će pružati pomoć turistima iz Srbije koji će ovde letovati ove godine“.

U Jagodini će ovog meseca početi sa radom Konzulat Grčke, sve je spremno, zastave Srbije i Grčke podignute su na jarbole ispred prostorija, a Marković će biti počasni konzulu.

Za tu funkciju dobio je saglasnost Vlade Srbije i Grčke.

Telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime