„SUPERNOVA KIDS“ – PROGRAM MENTALNE ARITMETIKE ZA DECU

0

U igraonici SUPERNOVA KIDS u Jagodini, ulica Braće Dirak 15, vrši se program mentalne aritmetike za decu. Program Supernova MAG je prvi program mentalne aritmetike kreiran u Srbiji, zasnovan na radu sa abakusom, tradicionalnom metodom računanja istočno azijskih zemalja.
„Naš program se temelji na konceptu koji čini spoj savremenog i tradicionalnog, inovativnog i primenljivog pristupa u radu sa decom.
Osluškujući potrebe našeg društva u Srbiji i sve veće potrebe roditelja da decu odvoje od savremene tehnologije naš koncept je sveobuhvatan i kompleksan i sastoji se iz mnoštva kreativnih i razvojnih radionica, gde svaka radionica ima za cilj da deci pruži nove informacije, nove ideje i nove poglede na svet. Iz tog razloga je naš koncept u Srbiji i nastao sa željom da deci približimo i olakšamo ne samo shvatanje matematike i brojeva, već da im pružimo mogućnost da se razvijaju u kreativnom okruženju, da shvate da su učitelji pored porodice osobe koje ih prate i vode kroz odrastanje. Deca nisu roboti i stvoreni da rade svi iste stvari, da se podjednako ističu i razvijaju u svim segmentima, oni su bića koja imaju svrhu u našem društvu a mi ćemo im pomoći da to shvate i razvijaju se u svom pravcu“ kaže autor i instruktor programa Maja Ristić.
Jedna od naših prednosti je što je program Supernova mentalna aritmetika i gimnastika je zaštićeno autorsko delo, nastalo u Srbiji, sa željom da što veći broj dece pohađa program po veoma povoljnoj ceni i garantovanim kvalitetom.

Sve informacije možete dobiti i ako pozovete br 0600 220 540 ili putem mejla info@supernova-kids.com

Na sajtu http://supernova-kids.com/jagodina/ možete izvršiti prijavu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime