SMENE U JAGODINSKOJ EPS DISTRIBUCIJI

3

U EPS Distribuciji biće smenjeni Žarko Šantrić, direktor Sektora za podršku tržištu i smanjenje gubitaka Beograd, Srđan Đurović, direktor Ogranka Kraljevo, Miloš Petrović, šef službe za kontrolu mernih mesta, Ogranak Niš i Dobrica Milošević, direktor Ogranka Jagodina, navode beogradski mediji.

dobrica-milosevic-300x225Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je da je bilo grešaka u decembarskim računima za struju zbog čega je smenjeno osam direktora i šefova odgovornih za brigu o korisnicima.

To su, kako se navodi, Sonja Milojević, direktor Sektora za brigu o korisnicima, Miomir Papović, direktor Odseka za tehničke usluge Jagodina, Mile Milošević, rukovodilac Sektora za brigu o korisnicima TC Kraljevo i Vojkan Vučković, rukovodilac Sektora za brigu o korisnicima TC Kragujevac.

Vršilac dužnosti direktora EPS-a Milorad Grčić ocenio je da nisu svi računi pogrešni.

„Definitivno da je u pojedinim slučajevima bilo grešaka i nepravilnosti, kao i grešaka i nemara i u okviru samog postupka očitavanja. Bilo je i grešaka koje su napravili ljudi u elektrodistribucijama, odnosno odgovorni u elektrodistributivnom sistemu, bilo da oni pripadaju EPS Distribuciji ili EPS-u“, rekao je Grčić.

Kada je reč o Jagodini, građani koji su dobili visoke račune za struju mogu podneti žalbu EPS-u u ovom gradu.

3 KOMENTARA

  1. Sto se tice racuna , tacni su ! Jer ja moram da proveravam stanje stalno na merilu da bih znala kada da pristesim! Problem je u citacima!
    Pozoves i te referente i citace, i pitas lepo kada cete da citate struju uci cu u crvenu zonu oni su drski , spustaju slusalucu, mislim zivot nam je tezak i ovako a jos da ti neko kaze do 5-og ce da vam se procita pa mesec nema 36 dana ! I ja radim u jednoj drustvenoj firmi pa moram po zakonu 1-og se ocitava struja , tako stoji i na racunu. Da ne pricam ono sto nismo potrosili sto nam se sve sabira, ja molim dusteibuciju Jagodine da svakog prvog citaci vec imaju ocitano, ja ne mogu da dam sranje jer zivim u zgradi i grejem se na struju, zadnji racun bio mi je 14000din jer ko zna kada su citali.

  2. Dzaba da se zalimo jel su na salteru za reklamacije isuvise bezobrazni za normalan razgovor. A kazu da smo potrosili jer je bilo hladno u decembru mada prvi dan ispod nule je bio tek 28 decembar a dotle je bilo u plusu. Traze da im se dostavi stanje na dan reklamacije (u januaru) pa da to uporede sa decembarskim racunom. A i pitanj je kog datuma su ocitavali struju tako da neko placa i po 35 i vise dana. Tako je bilo i proslog januara. PLJACKA i bice sve dok narod cuti a vreme je da progovori

  3. Nekada se struja placala po akontaciji koju ste dobijali na racunu u gornjem desnom uglu .Posle odredjenog perioda (kvartal ili polugodje ) radio se presek stanja , danas se tako radi u razvijenim zemljama gde mi tezimo , ali dok nas vode intelektualne gromade olicene u vladajucoj strukturi nema nam spasa . Sojicu vrati se …

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime