Saša Živković Rika: SNS mi preti, Radosavljević govori neistinu

0

Povodom optužbe predsednika jagodinskog SNS – a Nikole Radosavljevića, da je vođa protesta „Jedan od 5 miliona“ u Jagodini Saša Živković ušao neovlašćeno na njegovo radno mesto, oglasio se i optuženi.

„Danas oko 14 sati sam otišao do zgrade RFZO poslovno i krenuo ka stepeništu gde sam sreo radnika Post expresa i pitao ga da li može da me poveze ka pošti, on mi je rekao da može ali da ima paket i da mu pomognem sa tim. U prostoriji RFZO u šali sam radnicima rekao „Gde vam je direktor s obzirom da je 14 sati i radno vreme traje“ i dodao sam „Da li se još neko zaposlio u RFZO sa kunta kinta diplomom“ na šta su se radnici nasmejali. Uzeli smo paket i otišli ka pošti. Oko 15 30 sam izašao s posla da kupim hranu (topli obrok) i kada sam se vratio kolege su mi rekle da me je tražila policija. Odmah sam pozvao 192 predstavio se i otišao da dam izjavu. Pošto mi je SNS pretio gubitkom posla i neprodužavanjem ugovora smatram da je ovo montirani proces u cilju moje diskreditacije. Nisam ništa loše uradio niti sam prekršio zakon. Situaciju su ispolitizovali i prijavili me policiji bez razloga, zbog jedne šale. Kako se stvari odvijaju, počeo sam da brinem za svoju bezbednost“ kaže Živković za Infocentralu.

Živković kaže da mu je fejsbuk profil blokiran već nekoliko dana.

„Saša Živković, koji nije radnik Javnog preduzeća „Pošte Srbije“, već radi u privatnom obezbeđenju, koje je „Pošta“ u Jagodini angažovala, zloupotrebio je službenog radnika JP „Pošta Srbije“, odnosno kurira i zajedno sa njjim neovlašćeno ušao u službene prostorije Republičkog Fonda zdravstvenog osiguranja i počeo da viče i preti i uputio psovke meni i zaposlenima“, rekao je predsednik Gradskog odbora Srpske naprede stranke u Jagodini, Nikola Radosavljević.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime