PALMA: SVE VEĆI BROJ TURISTA U SRBIJI ZBOG STABILNOSTI, SIGURNOSTI I TURISTIČKE PONUDE

2

U Jagodini je danas održana manifestacija „Otvoreni dan“ , koja podrazumeva besplatan ulaz u sve jagodinske turističke destinacije, Akva Park, Muzej voštanih figura i Zoološki vrt. Organizatori su saopštili da je danas u Jagodinu došlo preko 12 000 ljudi iz Srbije i inostranstva. Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma obišao je danas sa saradnicima prepun Akva park gde se obratio novinarima.

otvoreni-dan-1-2018

„Turizam je veoma važna privredna grana. Jagodina je turistički centar u Srbiji. Mi smo samo u Jagodini direktno i indirektno u turizmu zaposlili oko 1300 ljudi. Sve više turista dolazi u Srbiju. Samo Jagodinu godišnje poseti oko pola miliona turista, od toga je preko 50 000 iz inostranstva. To znači da je Srbija politički, bezbednosno i ekonomski stabilna, jer niko neće da ide u nestabilna područja. U Jagodini u prečniku od 700 metara imate jedinstvene turističke destinacije, kao što su prvi srpski Akva park, jedini Muzej voštanih figura, prvi Zoološki vrt južno do Beograda i največi veštački vodopad u ovom delu Evrope. To je naša druga industrijska zona. Turizam je privredna grana koja u lancu veže i građevinarstvo, trgovinu, poljoprivredu, energetiku, sport i kulturu“ , poručio je Marković.

otvoreni-dan-2-2018

„Svako ko se bavi politikom, njegova vrednost je da pokaže šta je to uradio, šta su njegovi rezultati dok se bavi politikom. Jedno su priče, a drugo su dela. Ja pozivam sve političare da rade i zavrnu rukave i ajmo da se takmičimo ko će šta više da uradi, ko će više fabrika da otvori i gde će najviše dece da se rađa. Opozicija samo napada i gde god ode neko iz opozicije napada svoju zemlju i svoje komšije. Taj kod koga odete i pričate loše o Srbiji i svom narodu taj neće da vas poštuje. Mi moramo da iskoristimo međunarodnu popularnost koju Srbija danas ima “ rekao je Marković.

2 KOMENTARA

  1. Sve pohvale za turisticku ponudu, sve pohvale za sve veci i veci broj turista ali moram da napisem da je vec postalo alarmantno i zabrinjavajuce koliko ima izmeta po ulicama od pasa lutalica i pasa koje setaju vlasnici kucnih ljubimaca. Nadam se da ce neko nadlezan na ci neko resenje.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime