OPOZICIJA U PARAĆINU NOVOM DIREKTORU IZ SNS NAPRAVILA PUTOKAZ KAKO DA STIGNE DO POSLA

1

GG „Svi za Paraćin“ (opozicija u lokalnoj skupštini) danas je na šaljiv način „pozvala direktora JKP Paraćin da dođe na posao“. Oni su na svojoj fb stranici postavili „ZADATAK – ODVEDI NOVOG DIREKTORA JKP-A DO RADNOG MESTA“. Kako kaže Dragan Mitić, na ovaj način želeli su da skrenu pažnju na neregularnosti usled postavljanja novog direktora a posle smene vlasti.

Dragan Mitić, Svi za Paraćin

„Pošto se novi direktor nije pojavio na poslu već 14 dana i najvažnije preduzeće za funkcionisanje grada je bez rukovodioca osećamo obavezu kao odgovorni građani da pomognemo direktoru da nađe kancelariju i da krene da zarađuje platu koju svi Paraćinci plaćaju. Ovaj put ostavljamo po strani činjenicu da za taj posao ne ispunjava uslove iz zakona i to prepuštamo sudu da rešava. Dakle po nama je najbolje rešenje da od semafora produži ka izlazu iz grada ka Ćupriji i da odmah nakon stadiona skrene desno. Odatle je lako, sa leve strane je stara kasarna u kojoj je sada komunalno. I eto ga na cilju. Postoji i drugi način pored gradskog groblja ali je ta ulica jednosmerna i često se dešava da neki neodgovorni građanin krene u kontra smeru i eto ga problem“ navodi se na stranici Svi za Paraćin.

JKP Paraćin je pre tri nedelje posle smene vlasti dobilo novog direktora.
„Pre tri nedelje na sednici Skupštine opštine je za direktora JKP Paraćin, od strane SNS, izabran Dragan Aksentijević, inače jedan od najgorih studenata u novijoj istoriji Ekonomskog fakulteta u Nišu. Studirao je 15-ak godina, tako da je pri kraju studija bio vršnjak velikog broja svojih profesora. Na stranu i to što dotični ne ispunjava Zakonom propisane uslove za direktora javnog preduzeća, (time se bave nadležni sudovi) ovde je najzanimljivije to što se ni posle 20 dana, od imenovanja, čovek još nije pojavio na radnom mestu. Za to vreme preduzeće pada u rasulo, kontejneri se neredovno prazne, ulice prljave i grad sve više liči na smetlište. Slučaj je postao predmet podsmeha u gradu i pokazatelj kakvim kadrovima raspolaže paraćinski SNS“ kaže Mitić.
Bivši predsednik SO Paraćin i lider „Svi za Paraćin“ u saopštenju navodi i da „lokalni bogataši koji vode SNS u Paraćinu dovode ovakvo lice na čelo JKP-a jer će on poslušno i bezpogovorno potpisivati svakojake nezakonitosti koje se budu tražile od njega“. 
„Ukoliko je neko video novog direktora u Nišu, Plani ili u SNS-U molimo ga da mu odštampa ovu sliku. Dotle najbolje komunalno preduzeće u Srbiji željno iščekuje novog direktora“.
 
 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime