ODBORNIČKU GRUPU SNS U PARAĆINU NAPUSTILO ŠEST ODBORNIKA

0

Odborničku grupu SNS u paraćinskoj skupštini napustilo je pet odbornika u nekoliko dana jer su, kako su kazali, nezadovoljni radom te stranke u Paraćinu.

Nekadašnji odbornik SNS Svetislav Mladenović je prešao u odborničku grupu „Svi za Paraćin“, a dosadašnji šef odborničke grupe Jovica Rajić i odbornici Stanoje Radić, Nikola Dinić i Jasmina Rajić formirali su novu odborničku grupu „Samostalni naprednjaci“.

Tu odborničku grupu napustilo je ukupno devet odbornika, sa ovim i ranijim istupanjem.

Rajić je rekao da je razlog odvajanja „loše funkcionisanje SNS u Paraćinu“.

„Od svih obećanja i ranije postavljenih ciljeva, skoro ništa nije ispunjeno. Ne postoji očekivana i obećana podrška centrale stranke“, rekao je Rajić na sednici Skupštine opštine Paraćin.

On je dodao da tim potezom ne okreću leđa SNS.

„Dajemo snažnu podršku ciljevima i politici koju vodi Aleksandar Vučić na putu da Srbija kroz evrointegracije postane lider u regionu i kroz ekonomske reforme dovede do boljeg života u Srbiji“, rekao je Rajić.

Vlast u Paraćinu čine 35 odbornika iz odborničkih grupa Demokratske stranke (DS), Liberalno-demokratske partije (LDP), Nove stranke (NS), Zelene stranke, „Sigurno napred“, „Svi za Paraćin“, Pokret za selo i grad, „Zdrava priča“ i Socijaldemokratske stranke (SDS).

U opoziciji je SNS, kome su pristupili odbornici iz drugih stranka i koji sada ima sedam odbornika, a nakon lokalnih izbora prošle godine lista te stranke je imala 14 odbornika u Paraćinu.

Paraćinska skupština ukupno ima 55 odbornika.

Beta

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime