JS: Odbegli izdajnici prešli u SNS

0

Danas je u prostorijama Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije u Kovinu održan sastanak članova i funkcionera Jedinstvene Srbije iz ovog grada. Sastanku je prisustvovalo tridesetak funkcionera i članova Jedinstvene Srbije u Kovinu.
„Ovom prilikom je naglašeno da Jedinstvenu Srbiju u Kovinu ne čine dva – tri izdajnika i da nije tačno da su svi članovi i svi Mesni odbori Jedinstvene Srbije prešli u SNS. Sastanku u Jedinstvenoj Srbiji je prisustvovala i Vesna Dani, predsednica Aktiva žena ove stranke u Kovinu, koju su izdajnici u nedelju na svojoj konferenciji za novinare naveli kao osobu koja je takođe prešla u SNS, što je ona demantovala svojim današnjim prisustvom u prostorijama JS, kao i mnogi istaknuti, dugogodišnji članovi Jedinstvene Srbije. Na sastanku je poručeno odbeglim izdajnicima da članovi Jedinstvene Srbije u Kovinu nisu šahovske figure koje bi oni da pomeraju gde oni žele, već da su to ljudi koji veruju u politiku Dragana Markovića Palme i ne rukovode se ličnim interesima. Takođe im je poručeno da su lagali kada su u nedelju izjavili da čista obraza izlaze iz Jedinstvene Srbije i da ako žele čist obraz moraju za početak da vrate odborničke mandate koje nisu osvojili oni, već Jedinstvena Srbija zahvaljujući politici Dragana Markovića Palme i zahvaljujući vernim članovima i simpatizerima Jedinstvene Srbije u Kovinu, koji su se nebrojeno puta mogli lično uveriti, dolazeći u Jagodinu, kako u praksi izgleda kada se negde sprovodi program Jedinstvene Srbije. Na sastanku je formiran privremeni Opštinski odbor JS koji će u narednom periodu voditi Zoran Kostadinović, i koji će u naredna dva meseca imati zadatak da izvrši reviziju članstva i pripremi Izbornu Skupštinu Jedinstvene Srbije u Kovinu.
Inače odbor Jedinstvene Srbije u Kovinu je prvi odbor ove stranke formiran u Vojvodini, koga su formirali Dragan Marković Palma i pokojna Zora Miladinović, odbor koji ima dugu tradiciju i veliku podršku u Kovinu, i kako je na sastanku istaknuto, tu podršku stranka će očuvati bez obzira na one koji su mislili da mogu strankom da trguju. Oni su trgovali jedino sopstvenom kožom“ navodi se u saopštenju JS. 
Sastanku su prisustvovali Života Starčević, portparol Jedinstvene Srbije i narodni poslanik i Miroslav Bošković predsednik Pokrajinskog odbora Jedinstvene Srbije i poslanik u Skupštini Vojvodine.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime