Nebojša Glišić, vlasnik restorana „Belički kej“ i već poznati „hrono kuvar“ upravo postavlja hrono ponudu za restoran „Skver“ u Jagodini. Posle uspešne prezentacije ove vrste ishrane i velikog broja onih koji su se odlučili za hrono kuhinju Beličkog keja, Glišić je otpočeo i hrono konsalting.

„Svakodnevno imam pozive vlasnika restorana u Srbiji koji bi želeli da uvedu hrono jela u svoj meni. Hrono jela u restoranu više nisu privilegija samo Beograđana i stanovnika velikih gradova, interesovanje ljudi koji vode restorane je veliko. U svakom trenutku možemo postaviti do 100 jela za naredni mesec. Hrono meni se pokazao kao veoma dobar projekat. Zato smo spremni da i drugima pomognemo u nečemu gde smo već, nesumnjivo lideri. Poznati jagodinski restoran „Skver“ već za par dana obogatiće svoju ponudu hrono doručkom, ručkom i večerom za sve one koji žele da se hrane i žive zdravo“ kaže Glišić.

Informacije o hrono konsaltingu možete dobiti na br 060 0622666

Nema komentara