FINALNA BLAMAŽA SNS PARAĆIN – ZDRAVKO I VESNA „PUKLI”?

1

Kako saznejmo iz izvora bliskih naprednjacima u Paraćinu, na vanrednom sastanku povereništva SNS u Paraćinu koji je održan u utorak 03. decembra,  isključivo za uže rukovodstvo, iako je postojalo veliko interesovanje članstva za ovaj skup, prisutni su prema nezvaničnim informacijama obavešteni da su smenjeni Zdravko Mihić i Vesna Petrović, dosadašnji članovi tročlanog povereništva SNS. Mihić se razočaran nije ni pojavio na sastanku

„Zdravko Mihić se nije ni pojavio, Vesna Petrović je smenjena, ali je ostala u povereništvu, smenjen je i Peđa Milošević, ali i svi poverenici MO SNS koji su dali podršku Zdravku – ni oni se nisu pojavili na sastanku – njih 15 ukupno. Kao jedini poverenik ostao je Novica koji će zajedno sa koordinatorima i Centralom stranke sprovesti predizborne aktivnosti. Ni Bojan Veljković, kao ni Dr Bacić nisu bili na sastanku, Bojan je navodno proveo veče u Sisevcu kod Dragana Obradovića – načelnika svih uniformisanih lica u Pomoravlju  (priča se da imaju običaj da idu kod njega u dane vikenda, okreću se jaganjci, prave se žurke itd.). Ispalo je da ni Zdravka ni Vesnu apsolutno niko ne voli i ne poštuje, nisu voljeni u narodu, niko ih ne ceni i niko neće da glasa za njih“ kaže izvor blizak paraćinskom SNS-u.

SNS je još maja 2019.god. sprovodio veliku anketu u saradnji sa IPSOS-om u Paraćinu i tom prilikom imena skoro svih viđenijih naprednjaka našla su se na anketnom listiću, kao imena mogućih kandidata za predsednika opštine.

Ispostavilo se da je od svih njih građanima najpoznatiji bivši nosilac liste SNS u Paraćinu – Jovica Rajić, koga su Milan Ilić i Radiša Savić najurili iz odborničke grupe i članstva naprednjaka, a da pravo rešenje za lokalne izbore naprednjaci nemaju.

U tom smislu moguće je i da je uklanjanje Zdravka Mihića i Vesne Petrović, koji su se svako na svoj način “proslavili” bahatim javnim nastupom i kao se sumnja, razmetanjem novcem uz obilato “korišćenje” autoriteta SNS u svim prilikama kako bi istakli svoj “veliki značaj i moć” i o kojima se iako su još uvek opozicija uveliko ispredaju mnoge čaršijske priče, samo priprema za postavljanje za narod “prihvatljivijih” poverenika.

foto FB SNS

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime