DO POLOVINE AVGUSTA U AKVA PARKU NOVI TOBOGAN – LEVAK

0

U toku je jedanaesta sezona rada akva parka u Jagodini i prema rečima direktora ove vodene atrakcije Zorana Gligorijevića, ova sezona biće za oko 50 odsto bolja od prošle. Do polovine avgusta biće postavljen još jedan tobogan dužine 90 m tvz. levak.

novi-tobogan-3„Kod nas je sve na najvišem nivou, čistoća, bezbednost, zabava, atrakcije…cenu nismo podizali 10 godina. Jagodinci imaju mogućnost da dobiju mesečne karte, što oni maksimalno koriste i to nam je veoma značajno. Studenti imaju besplatan ulaz. Mislim da će ova sezona biti izuzetno uspešna za nas. Ukoliko bude lep septembar, akva park će raditi dok god bude toplih dana“ kaže Gligorijević.

Ono što će svakako obradovati posetioce, posebno lepši pol, je „Izbor za mis Akva parka“ koji će se održati 11. avgusta  pod pokroviteljstvom Grada Jagodine uz organizaciju Akva parka i agencije za marketing „La luna“ iz Jagodine.

Prijavljivanje je počelo juče i vlada veliko interesovanje devojaka iz čitave Srbije. Organizatori su pripremili vredne nagrade za pobednice.

Najlepšoj devojci pored nagradnog letovanja u Grčkoj pripašće i 12.000 dinara, pehar i diploma.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime