BUGARI I MAKEDONCI VOLE PUTINA

0

U toku novogodišnjih i božićnih praznika, Jagodinu je posetio povećan broj turista iz Bugarske i Makedonije, rečeno je u Turističkoj organizaciji grada Jagodine.

natasa-petrovic„Imali smo veliki broj gostiju iz Bugarske i Makedonije, na naše zadovoljstvo. Oni su obilazili Turistički kompleks ali najpre Muzej voštanih figura gde je najveću pažnju, kao i kod drugih izazvala figura Vladimira Putina. Veoma su ih zanimali i eksponati kraljevskog oružja“ kaže Nataša Nikolić.

Gosti iz Makedonije, kako sami kažu, čitali su u medijima o mogućnosti postavljanja figure tragično nastradalog muzičara Tošeta Proeskog.

„Bilo bi lepo da u Jagodini postoji figura Tošeta Proeskog jer verujem da bi bila mnogo bolje urađena nego ona koja je izložena u njegovoj spomen kući. A i svi koji dolaze iz Makedonije sigurno bi došli da je vide, kao i drugi, Hrvati, Bosanci, Slovenci jer Toše je bio svetsko ime. Jagodian mi se dopada, planiramo da dođem na leto i posetimo akva park koji čak i u zimskom periodu igeda prelepo“ kaže Svetlana Stojanovska.

Muzej voštanh figura, ZOO vrt  toku praznika radili su uobičajeno.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime